Urter, bær og planter indeholder alle sammen forskellige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Få viden om urterne i Solarays kosttilskud her

 

Alfalfa

Er en rigtig vitamin- og mineralbombe. Alfalfa indeholder fra naturens side B1, B2 og B3-vitaminer, C-vitamin, samt mineralerne jern, zink og calcium og spormineralerne chrom og selen. Findes blandt andet i Spektro-serien, Magnesium Citrat og Cal-Mag Citrat.

 

 

 

Broccoli

Broccoli smager måske ikke af meget, men den knoldede grøntsag er en fantastisk kilde til fibre og protein. Derudover indeholder broccoli både vitaminer og mineraler, nemlig jern, kalium, calcium, selen og magnesium, samt vitaminerne A-vitamin, B-vitaminer, C-vitamin, E-vitamin og K-vitamin.  Findes blandt andet i Solarays Jern + C, Magnesium Citrat og Cal-Mag Citrat.

 

 

Gulerod

Måske ved du allerede, at gulerødder er en god kilde til A-vitamin i form af betacaroten. Betacaroten er et forstadie til A-vitamin og en naturlig samling af røde og gule farvestoffer, hvilket er årsagen til gulerodens flotte farve. Indgår i blandt andet Jern + C og naturligvis Food Caroteen. 

 

 

Hyben

Hyben findes heldigvis masser af steder i naturen, og betegnes endda som en invasiv art . Det er skidt for gartnere, men godt for naturelskere og os. Hyben er nemlig en god kilde til fibre, A-vitamin, C-vitamin, calcium, magnesium, jern og kobber. Findes i Solarays C 500+ m. hyben og citron – og en række øvrige produkter som Mega B-Stress og Spektro.

 

 

Mælkebøtte

Roden fra mælkebøtter indeholder fra naturens side masser af mineraler og andre næringsstoffer. Mælkebøtte støtter leverens funktion og netop derfor indgår mælkebøtteroden i mange kosttilskud der tages i forbindelse med udrensning af kroppen. Findes blandt andet i Cal-Mag Citrat 

 

 

Papaya

Papayafrugten smager fantastisk, men vidste du, at det er papayaens blade, der er kilde til antioxidanter, vitaminer, mineraler og enzymet papain. I Spektro-serien og SpektroVEG er det dog frugtkødet, der indgår.

 

 

Persille

Persille er mest kendt for sit indhold af jern, men faktisk indeholder urten også en lang række vitaminer og mineraler så som C-vitamin, betacaroten, folat og mikro-flavonoider. Jer + C indeholder et ganske vist minimalt indhold af persille, det samme gør Cal-Mag Citrat.

 

 

Spirulina

Spirulina er en lillebitte alge som er fantastisk flot blå-grøn i farven. Det skyldes algens store indhold af klorofyl, et stof som har mange gode egenskaber. Udover klorofyl har spirulina også et højt indhold af bl.a. jern, magnesium og protein. Spirulina finder du på indholdslisten i Spektro-serien.

 

 

Tang

Tang kan inddeles i tre grupper: Brunalger, rødalger og grønalger. Fælles for dem er, at de er naturligt rige på vitaminer, mineraler, fibre, proteiner, klorofyl og de sunde fedtsyrer. I Solaray taler vi om kelp. Kelp indeholder bl.a. mineralerne jern, calcium og fosfor og sporstofferne jod, zink, kobber og selen. Findes bl.a. i Spektro-serien og Baby-Me-Now.